Start to miniroparun

  Om iedereen de mogelijkheid te geven goed voorbereid aan de start te verschijnen staan Karine, Evelien en Ruud klaar om jullie op een aangename manier te begeleiden.

  Wij gaan jullie, liefhebbers met een minimale loopervaring, stap per stap, begeleiden naar 23 mei.

  Wii hopen ook geïnteresseerden met al wat meer loopervaring te verwelkomen.

  Wij maken groepjes per niveau en we houden natuurlijk rekening met de coronaveiligheidsvereisten.

  Graag interesse en deelname melden op evenementen@zele.be.

  Elke maandag en woensdag wordt er om 19 uur verzameld aan de atletiekpiste in het sport en wandelpark Ter Elst.

  Plaats: atletiekpiste, Ter Elst – Zele.


  Vergeet niet: samen oefenen en lopen voor het goede doel geeft een goed gevoel

Ruud Van Cauteren

Ruud behaalde zijn diploma bachelor in de podologie in 2015. In 2018 was hij bij de eerste lichting podologen die de jaaropleiding sportpodologie afwerkten. Ruud zijn focus ligt op de biomechanica van sporters. Zijn interesse in loopeconomie en looptechniek gaf aanleiding tot de oprichting van TRUST running retraining. Hiermee helpt hij mensen met minder impact te lopen en om blessures te voorkomen. Door zijn achtergrond als podoloog en runners’ lab adviseur kan hij lopers advies op maat aanreiken.

Karine Van Hecke

Kinesitherapeute / personal coach Werkzaam bij Runners’lab Atletiek zit al van jongsaf in mijn bloed. Na vele jaren competitie atletiek, doe ik het nu rustiger aan. Ook wandelen staat momenteel veel op mijn planning Roparun is mijn passie. De combinatie van sport en het goeie doel spreekt me enorm aan. Ik nam 15 maal deel aan de Roparun en dit in verschillende functies. Van teamcapitein bij de allereerste Zeelse ploeg in 2005 (Chat’run’Vlaanderen) tot fietser en kinesist bij zowel de kloddelopers als team M (Magnetrol) De eerste start to run avant la lettre gaf ik vanaf 1996. Dit was op vraag van moeders van jonge atleetjes van A.C.Zele die tijdens de trainingen ook iets wilden doen. En ik ben dat blijven doen tot 2012. In de beginjaren was het enkel start to run, maar nadien uitgegroeid tot een 3 tal niveaugroepen. 5 km , 10 km en 15 km lopers. Enkelen van hen hebben zelfs een marathon gelopen nadat ze gestart waren met start to run 5 km We hebben in die jaren zo een 2500 mensen leren joggen, waarvan een groot deel nu nog steeds lopen.

Evelien Iliano

Hallo iedereen Ik ben Evelien Iliano, vorig jaar afgestudeerd als master in de lichamelijke opvoeding en bewegingswetenschappen (afstudeerrichting fysieke activiteit, fitheid en gezondheid: personal training). Momenteel sta ik in het lager onderwijs als leerkracht LO en binnenkort start ik aan universiteit Gent als assistent binnen de vakgroep fysieke activiteit. Ik ben een bezige bij en hou enorm veel van sporten en bewegen. Ik speel voetbal bij de dames van KFC Eendracht Zele, geef atletiektraining aan de miniemen bij KAA Gent en geef graag sportkampen in de vakanties. Waar ik nog meer voldoening uithaal is om andere mensen op een juiste manier te laten bewegen en hen te helpen hun doelstelling te behalen. Ik ben er helemaal klaar voor, jullie ook?!